Bereikbaarheid & route

tanabezoek

Adresgegevens

Nederlands Leder en Schoenen Museum
Elzenweg 25
5144 MB Waalwijk
Telefoon: 0416 - 33 27 38
Fax: 0416 - 34 41 76
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de bus

Vanaf treinstation Tilburg en 's Hertogenbosch kunt u lijn 136 richting Waalwijk nemen. U stapt uit bij de halte Floris V Laan in Waalwijk!*

*Indien u gebruik maakt van openbaar vervoerinformatie 9292 kunt u de vertrek- en aankomsttijden van deze buslijn opvragen door in te voeren dat u via attractiepark De Efteling naar het Leder en Schoenen Museum wilt reizen (vanaf station Tilburg) of juist via het Leder en Schoenen Museum naar attractiepark De Efteling (vanaf station 's-Hertogenbosch) en vervolgens buslijn 136 te selecteren. Vergeet niet (pas) bij de Elzenweg in Waalwijk uit te stappen!

Met de auto

 plattegronda2

Klik op afbeelding voor vergroting

Vanuit Breda/Raamsdonkveer (A59)

Sla rechtsaf bij afslag 37 Waalwijk, hou links aan richting Waalwijk Centrum. Sorteer voor naar middelste rijbaan en neem de tweede afslag op de rotonde naar de Van Andelstraat. Neem de tweede afslag op de volgende rotonde naar de Cartografenweg. Vervolg uw weg op de Floris V-laan. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf de Bachlaan op. Sla rechtsaf naar Elzenweg. Na ca 300 meter bevindt het museum zich aan uw linkerhand.

Vanuit 's-Hertogenbosch (A59)

Sla rechtsaf bij afslag 37 Waalwijk.  Houd rechts aan naar Biesbosweg. Neem de tweede afslag op de rotonde naar Biesbosweg. Neem de derde afslag op de rotonde naar Taxandriaweg-West.  Neem de eerste afslag op de rotonde naar Van Andelstraat. Neem de tweede afslag op de volgende rotonde naar de Cartografenweg. Vervolg uw weg op de Floris V laan. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf de Bachlaan op. Sla rechtsaf naar Elzenweg. Na ca 300 meter bevindt het museum zich aan uw linkerhand.

Vanuit Tilburg (A261)

Volg de Midden-Brabantweg tot aan de afslag Waalwijk. Neem de eerste afslag op de rotonde naar Prof. Kamerlingh Onnesweg. Sla linksaf naar de Prof. Asserweg en vervolgens rechtsaf naar Prof. van 't Hoffweg. Op de t-kruising rechtsaf naar de Zanddonkweg en vervolgens met de bocht mee naar de Prof. Minckelersweg. Aan het eind van de weg bevindt het museum zich aan uw rechterhand.

Parkeren

Parkeren bij het museum is gratis.