Kinderafdeling

Workshops zomervakantie

Rom WorkshopAIn de zomervakantie organiseert het Nederlands Leder en Schoenen Museum maar liefst vier workshops! Er staan twee verschillende workshops op het programma; Romeinse sandalen maken en Leesten versieren. De deelname kosten zijn laag: €7,50 per kind! In dit bedrag zijn de entree, een rondleiding, de knutselmaterialen én een glaasje ranja inbegrepen.

Lees meer: Workshops zomervakantie

Workshops in de Meivakantie

IMG 00071In de meivakantie kunnen kinderen weer gezellig komen knutselen in het Nederlands Leder en Schoenen Museum. Op , dinsdag 3 en woensdag 4 mei staan er twee verschillende workshops op het programma. De deelname kosten zijn laag: €7,50 per kind! In dit bedrag zijn de entree, een rondleiding, de knutselmaterialen én een glaasje ranja inbegrepen.

Lees meer: Workshops in de Meivakantie

Spreekbeurtpakket online

spreekbeurtZit je op de basisschool en wil je een spreekbeurt houden over leer en/of schoenen? Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk met de spreekbeurtinformatie die we voor je online gezet hebben.

Lees meer: Spreekbeurtpakket online

Knutselworkshops in de carnavalsvakantie 2016

leest 1378729427In de carnavalsvakantie kunnen kinderen weer gezellig komen knutselen in het Nederlands Leder en Schoenen Museum. Op woensdag 10 en vrijdag 12 februari staan er twee verschillende workshops op het programma. De deelname kosten zijn laag: €7,50 per kind! In dit bedrag zijn de entree, een rondleiding, de knutselmaterialen én een glaasje ranja inbegrepen.

Lees meer: Knutselworkshops in de carnavalsvakantie 2016