Museum nieuws

Nieuwe flyer LeerProces!

flyer achter

Klik op afbeelding voor vergroting

De afgelopen jaren boekte het Nederlands Leder en Schoenen Museum al regelmatig succes met de mini-exposities in de middenvitrines in het permanente tentoonstellingsveld. Te denken valt aan onder meer Under Construction van Miriam van Weeghel en de, zeer tot de verbeelding sprekende, mini-expo De Wonderlijke Genoegens van Ainsley-t die ruim de aandacht van de nationale pers trok!

Schoenopleidingen

Werk van (oud-)studenten kwam eveneens regelmatig aan bod. Echter, met de toenemende belangstelling voor het vak van schoenontwerper, komen er steeds meer opleidingen die aandacht aan dit vakgebied schenken. Dit jaar alleen al biedt het Nederlands Leder en Schoenen Museum een podium aan studenten van, in totaal, 4 verschillende opleidingen!

flyer voor

Flyer LeerProces. Met dank aan alle betrokken ontwerpers voor hun medewerking!
Dutch Design Week

Dit resulteerde in een serie van mini-exposities met de allesomvattende naam LeerProces. Aangezien opleidingen ieder jaar nieuwe studenten hebben,maakt het Schoenen Museum van LeerProces een terugkerend evenment. Om LeerProces bij een groter publiek onder de aandacht te kunnen brengen, is door onze vaste vormgeefster Marja van de Ven een speciale flyer ontwikkeld, die onder meer op Dutch Design Week verspreid zal worden.

Interesse?

Instellingen en opleidingen die geìnteresseerd zijn in het deelnemen aan LeerProces en/of flyers willen aanvragen voor distributie binnen de eigen instelling, kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..